Леките якета и палта най-накрая ни освободиха от бремето на

...
 
Леките якета и палта най-накрая ни освободиха от бремето на
Коментари Харесай

Гардероб за пролет-лято: 5 блузи, които са по-модерни през 2022 г

 

Леките якета и палта най-сетне ни освободиха от бремето на топлите връхни облекла. И по пътя – към този момент ризи и блузи. Говорим за 5 модела, които този сезон са повече съвременни, в сравнение с съвременни.

В клетка

 Доскоро модерните улици бяха цялостни с шахматни модели – принт, който сигурно е моден, само че мъчително ексцентричен. Този сезон всичко си идва на мястото – положителното остаряло класическо каре се завръща в трендовете. Тя е по поли, панталони, корсети, якета и, несъмнено, ризи.

Можете и би трябвало да ги носите като низък пласт с елементарни костюми, като че ли от мъжко рамо, или якета-бомбери. Или като независимо парче с поли и дънки. Или хвърлете горнище или тениска.

Тази пролет дизайнерите оферират разбъркване на щампи по форма, цвят и размер. И клетката се вписва в тези параметри идеално на никое място. Така че вие ​​и карти в ръка! Или по-скоро клетка!

Бял оверсайз

 Бялата риза е съвременен главен детайл. И не напуща стилните сцени и дрешниците в продължение на доста години. Тя съвършено ще понижи степента на церемониалност или, назад, ще добави капка условност към изображението.

Този сезон ризата би трябвало да е оверсайз и без варианти. Може да се носи с пола от всякаква кройка – свободна или прибрана единствено на половина. С дънки, панталони, клинове и кюлоти – по сходен сюжет. С къси панталони – откакто се научи от Хейли Бийбър и Оливия Палермо.

Хвърлете от горната страна като Бела Хадид. Или си поиграйте с наслояването, като носите суичър, яке, дънки или яке. И изключително обезверените могат да се разхождат в ролята на минималистична рокля, като да вземем за пример моделите Ganni и Kenzo.

С дизайнерска яка

 Дизайнерската яка на блузата е шлагер на идващата пролет. Saint Laurent, Brunello Cucinell и Chloe оферират яката. Bottega Veneta, Acne Studios, Coperni и Off White връщат лъка на врата. И Джил Сандър заложи на симетрията.

Коя от вариантите да изберете не е лесна задача, само че едно е ясно – такава кройка несъмнено ще отличи своята стопанка от тълпата.

Сатен

 Блуза от коприна или сатен е нещо, без което никоя модница не може да направи тази пролет. Майкъл Корс и Джил Сандър ви демонстрират по какъв начин да ги носите с дънкови миди поли, дънки и грапави карго панталони.

Erdem и Chloé избират да не вършат взаимни отстъпки и да комбинират с бляскав лак и текстури на кожа. А Bottega Veneta оферират цели комплекти от сатен от две елементи.

Раирана

 Нищо чудно, че споделят, че всичко ново е добре забравено остаряло. Преди имахме време да се отучим от щампа на райета, защото той към този момент се върна! Така изключително спестовен, можете умерено да се потопите в далечните лавици на дрешника. Вярно, през днешния ден приказваме за оверсайз, само че класическата кройка също ще свърши работа.

А за тези, които пазарят, ви съветваме да не подминавате мъжките отдели – там можете да намерите доста съвременни и забавни неща за обичания си.

Сега за цветовете. Тук дизайнерите безусловно не са истински – Saint Laurent има контрастност на черно и бяло, Sandy Liang – синьо и бяло, Undercover и Marine Serre – бяло и синьо, Jil Sander – бяло и алено.

Размерът на лентата също няма значение – тя е тънка, която е едвам забележима, и задоволително необятна. Като цяло всичко е комплицирано в Кралство Дания – и модниците несъмнено се възползват.

Тези 5 блузи несъмнено ще се трансфорат в главен подробност от една стилна визия. И при предпочитание може да се класират за вечерния сет – за какво не?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР